Menu

Lieke
Van der Linden

Lieke Van der Linden

Lieke Van der Linden

Communicatie student, Lifestyle, Fashion en (good) food lover!

Mijn naam is Lieke, 19 jaar en volg de studie Marketing Evenementen aan scholengemeenschap De Rooi Pannen te Tilburg. Ik heb voor de afstudeerrichting Communicatie gekozen omdat ik denk dat deze het beste aansluit op mijn eigen interesses. Ik vind het leuk om contact te leggen met de doelgroep en dingen te onderzoeken. Daarnaast heb ik een grote passie voor alles wat met Lifestyle, Fashion en voeding te maken heeft!

Momenteel zit ik in mijn laatste schooljaar en doe ik eindexamen. Eén van de examen opdrachten is stage te lopen bij een zelf gekozen bedrijf waarvoor we uiteindelijk, naast veel ervaring op doen, een communicatieplan moeten schrijven. Uiteindelijk ben ik bij CuliNice terecht gekomen en ga ik mij bezig houden met content. Ik hoop hier niet alleen veel over te leren maar ook over voeding. Ik ben erg nieuwsgierig en sta open om nieuwe dingen te leren en vooral om deze te proeven. 

Vanaf kleins af aan vind ik het erg leuk om te bakken en te koken. Regelmatig kook ik voor mijn ouders en probeer ik wat nieuwe recepten uit. Voor mij betekent lekker eten gezelligheid en dat is ook wat ik belangrijk vind. Gezellig met mijn vriendinnen aan een tafel bijkletsen over dagelijks dingen. Recepten van Lieke