Menu

Jessica
Van Gool

Jessica Van Gool

Jessica Van Gool

In de avond kan ik al uitkijken naar mijn ontbijt voor de volgende ochtend!

Mijn naam is Jessica van Gool, 19 jaar jong en ik studeer aan de opleiding Communicatie op het MBO. Ik woon al sinds mijn geboorte in het dorp Rijen, waar ik ook met veel plezier werk in een chocoladewinkeltje. Ik zit nu in het derde jaar van mijn opleiding en loop nu stage bij Culinice.

Mijn passie voor eten is ongeveer 2,5 jaar geleden begonnen. Ik ben dat jaar veel afgevallen en ben me toen veel gaan verdiepen in gezond eten. Gezonde voeding is voor mij dus een belangrijk punt. Ik hou ervan om in mijn vrije tijd in de keuken te staan om gezonde baksels te maken. Zo kan ik intens blijven genieten van heerlijke recepten, waar ik me niet schuldig over hoef te voelen als ik een stukje extra cake pak. Ik ben eigenlijk altijd bezig met eten, daarom kan ik in de avond al uitkijken naar mijn ontbijt voor de volgende ochtend.

Ik hoop na deze opleiding ook te kunnen beginnen aan de opleiding voeding en diëtethiek, waarbij ik mijn passie voor gezonde voeding nog verder kan gaan uitbreiden!Recepten van Jessica