Menu

Floor
Van Hout

Floor Van Hout

Floor Van Hout

Bourgondische, leergierige Limburger

Hoi! Mijn naam is Floor, 20 jaar en woonachtig in Tilburg. Mijn roots liggen in een klein pittoresk Limburgs dorp genaamd Arcen. Voor de studie die ik volg heb ik deze grote stap genomen om te verhuizen. Ik studeer Communicatie aan De Rooi Pannen in Tilburg. Momenteel loop ik mijn eindexamenstage bij CuliNice. Van school heb ik de opdracht gekregen om een communicatieactiviteit uit te voeren binnen CuliNice op basis van een vooraf geformuleerde probleemstelling. Verder is het natuurlijk de bedoeling dat ik volop mee draai binnen het bedrijf!

Toen ik nog thuis woonde vond ik het al leuk om regelmatig te koken voor mijn ouders, broertje en zusje. Moeders recepten namaken of zelf iets kokkerellen of bakken, deed ik daarom ook graag. Nu ik op mezelf woon is het mijn taak om elke avond iets lekkers op tafel te zetten. Ik ben immers een student dus probeer ik het altijd zo goedkoop en makkelijk mogelijk te houden. Dat mag natuurlijk niet wegnemen dat het niet goed smaakt want dat is juist mijn bedoeling! 

Een paar maanden geleden moest ik voor een schoolopdracht een blog over mezelf en mijn interesses maken. De inhoud en de vorm van mijn blog mocht ik zelf bepalen. Ik heb geschreven over lifestyle, mode, reizen en eten. Verdere ervaring rondom het 'bloggers wereldje', heb ik niet. 

Ik hoop dat ik hier, gedurende mijn stage bij CuliNice, veel ga leren en dat ik verschillende recepten met jullie mag delen!Recepten van Floor