Menu


Fuchs

Fé Fuchs

Fé Fuchs

Nieuwsgierig, enthousiast en jong

In het begin van het schooljaar is mij verteld dat ik vier maanden stage moest lopen bij een erkend leerbedrijf. Vanaf 1 december 2014 ben ik de nieuwe stagiaire van CuliNice! 

Ik volg de opleiding Marketing en Communicatie en ben heel blij dat ik hier vier maandjes mag mee maken. In leerjaar 2 moest er een keuze worden gemaakt tussen marketing en communicatie. Ik koos voor communicatie. 

Door nieuwe dingen te leren en proberen blijf ik gemotiveerd. Ik ben ook ontzettend benieuwd of dat deze vier maanden stage mijn keuze op een goede manier kan bevestigen.  

Een echte kok ben ik niet maar ik ben wel gek op eten. Ik ben een grote eter en lust eigenlijk alles. Pasta en groente eet ik heel graag, ik denk soms ook dat ik een van de weinige kinderen ben die gek is op spruitjes..... Maar wat ik het liefst eet is vis. Ik ben gewoon gek op vis. Garnalen, tong, kreeft alles "schuif" ik met liefde en plezier naar binnen. 

Als ik vroeger op vakantie ging met mijn broertje en mijn ouders gingen we vaak met veel vrienden lunchen en dan s'avonds ook nog uiteten. Je moet van je eten genieten vind ik en dat kun je maar al te goed als je lekker op vakantie bent, aan het strand, met een wijntje, hoedje op en dan ook nog in een top tent, héérlijk.

Met mijn leeftijd van 17 jaar heb ik nog veel te leren. Ik ben zeker van mijn zaak als ik zeg dat ik bij CuliNice veel zal gaan leren en het ook heel leuk ga hebben, oftewel, ik heb er zin in! Recepten van Fé