Menu

Valerie
Vierbergen

Valerie Vierbergen

Valerie Vierbergen

Ik zeg niet dat ik een keukenprinses ben, maar ik vind het leuk en dat is het belangrijkste!

HoiHoi! Ik ben Valerie, ik ben een 18-jarige student aan de studie International Lifestyle Studies in Tilburg. Dit betekent dat ik zelf elke ochtend met mijn drinkontbijtje in de trein stap vanuit Bergen op Zoom, waar ik al mijn hele leven woon. Ik woon op het moment nog gezellig bij mijn ouders, omdat ik geen zin heb om zelf al het huishouden te doen, en dat betekend dat ik altijd eet wat de pot schaft. Gelukkig kan mijn vader beter koken dan dat ik het kan. Ik kan namelijk het opwarmen van een maaltijd nog verpesten.

Wat ik wel leuk vind om te doen is bakken. Ik zeg niet dat ik er goed in ben maar ik vind het altijd leuk om te doen. Dit begon toen ik mijn vader mocht helpen met appelflappen bakken, waarna we samen taarten gingen maken en nu probeer ik elke vakantie mezelf wel een keer bezig te houden met een recept voor cupcakes of iets dergelijks.

Je kan me voor veel ‘s nachts wakker maken, maar pizza, wraps of alles met chocola is altijd wel welkom! Ook ben ik gek op fruit! Het maakt niet uit wat, ik eet het wel op! Recepten van Valerie