Menu

Luc
van Laarhoven

Luc van Laarhoven

Goed eten maakt de mens

Als eerste wil ik mezelf graag even voorstellen. Ik ben Luc van Laarhoven en ik ben 19 jaren jong, ik volg momenteel de opleiding marketing communicatie/evenementen op De Rooi Pannen in Tilburg. Zelf ben ik geboren en opgegroeid in het mooie Breda en daar woon ik nog steeds met alle plezier. 

Mijn eerste ervaringen met lekker eten was vroeger toen ik en m'n zus naar mijn oma gingen om daar te gaan eten. Haar specialiteiten zijn gehaktballen en pannenkoeken, die ik nog steeds met veel plezier eet. Door de gehaktballen van mijn oma ben ik erg van vlees gaan houden, het liefst eet ik het elke dag met als lieveling een zelfgemaakte biefstuk.

Naast de ervaring van mijn oma, heb ik nog een mooie ervaring van een tijd geleden, samen met mijn vader. Ik was toen in Madrid om een voetbalwedstrijd te bekijken van Real Madrid. Na een lange dag hadden we erg veel honger en wat eet je dan als je in Spanje bent, precies, Tapas. We gingen naar een typisch Spaans restaurant waar je de geur van knoflook niet kon vermijden. We bestelde verschillende soorten tapas en het was erg lekker, dat is een van de momenten op gebeid van eten die ik niet snel zal vergeten. Recepten van Luc