Menu

Linyola
van Gool

Linyola van Gool

'Doe wat jou en jouw maag gelukkig maakt'

Momenteel ben ik studente aan de Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg. Hier volg ik de studie Communicatie International Events, Music and Entertainment Studies en ik woon ook in Tilburg waar ik kan genieten van alles wat Tilburg te bieden heeft.

Misschien denkt je nu, hoe heet zij? En hoe spreek je dat uit? Linyola, (LIN-YO-LA of LIN-JOLA) deze naam is tot stand gekomen omdat ik een Spaanse moeder heb en een Nederlandse vader, daarom zie ik mezelf als een Spaans temperamentje met de lengte van een Nederlander. Daarnaast ook een sterk en sociaal persoon, die graag haar schouders eronder zet en lekker kletsen hoog op mijn talentenlijstje staat.

Mijn grootste hobby is genieten. Ik wil genieten van de dingen om mij heen en de dingen die ik doe. Ik wil het voelen, ruiken, horen, proeven, zien en ervaren. Ervaringen staan bij mij boven bezittingen. Denk aan kippenvel bij mijn favoriete nummer, of het eerste slokje van mijn rode wijn, de buikpijn van het lachen, kletsen totdat ik schoor word, maar ik leef van dag tot dag en hou van het lef in het leven, niet al te veel denken maar gewoon doen.

Door mijn passie voor ontdekken en culturen reis ik de wereld af en voed ik mijn lijf met al het lekkers wat de wereld te bieden heeft.Recepten van Linyola