Menu

Diede
Deneef

Diede Deneef

Diede Deneef

Eten wat de pot schaft bij Hotel mama

Mijn naam is Diede Deneef en ik ben 18 jaar. Ik woon al heel mijn leven in Tilburg, hier werk en studeer ik ook. In Tilburg volg ik de opleiding communicatie op De Rooi Pannen, daar zit ik nu in mijn 2de jaar en begin met 4 maanden stage bij Culinice waar ik heel erg benieuwd naar ben maar ook onwijs veel zin in heb.
Dit is voor mij de eerste keer dat ik stage loop voor een langere periode dan een week, dit is even wennen maar ik verwacht veel ervaring op te doen.

Omdat ik nog thuis woon is het voor mij vooral eten wat de pot schaft. Hier heb ik geen problemen mee totdat er courgette of champignon in het gerecht zit, dat is dus ook iets wat er bij mij niet in gaat. Voor de rest ben ik erg makkelijk met eten en het proberen van nieuwe gerechten. Een lievelingsgerecht heb ik niet echt, natuurlijk hou ik van pizza en friet maar je kunt mij ook wakker maken voor heerlijke asperges met ham en ei.

Van jongs af aan vind ik het al leuk om te bakken, dit begon met kant en klare dozen van dr. Oetker, waar je alleen nog wat water bij moest gooien. Naar mate ik ouder werd wilde ik meer zelf doen dan alleen nog water erbij gooien. Ik zocht op google standaard recepten op om zo te weten wat er nu allemaal precies ingaat. Het idee dat jij allerlei ingrediënten bij elkaar mixt en daar iets lekkers uit kan halen en andere mensen daar van te laten genieten daar word ik blij van.Recepten van Diede