Menu

Tim
Zanoni

Tim Zanoni

Tim Zanoni

het smaakt of het smaakt niet

Ik ben Tim Zanoni, ik ben student van het Florijn College in Breda en ik studeer marketing en communicatie/evenementen. Ik woon al bijna mijn hele leven in België (Weelde) maar ik ben geboren in het Westland, een echte westlander dus. 

Wat ik heb met eten? Sinds kleins af aan vind ik het leuk om samen met mijn moeder te koken, meestal zijn het van die simpele gerechten die elk gezin maakt en eet. Maar soms mocht ik wel een lekker gerecht maken uit een kookboek en dat vond ik fantastisch om te doen. Experimenteren met eten doe ik ook graag ik zeg altijd 'het smaakt of het smaakt niet', meestal smaakt het natuurlijk wel!

Als klein jongetje heb ik van mijn ouders al veel gerechten leren eten die de meeste kinderen toen van mijn leeftijd niet lustte zoals mosselen oesters en sushi. Dit soort gerechten vond ik als kleine jongen al heerlijk om te eten. Ook eet ik graag gerechten van andere Landen want ik hou van variatie.

Ik ben sinds kort begonnen met Fitness ik doe het samen met een vriend van mij. Ik vind het belangrijk om buiten school/stagetijd even lekker te gaan sporten en bezig te zijn. Ik vind dat heel leuk om te doen. Als je een fit en gezond lichaam wil hebben moet je niet alleen veel sporten maar ook gezond eten want goeie voeding is belangrijk voor een goeie bouw.


Recepten van Tim