Menu

Lauri
Van den Berg

Lauri Van den Berg

Lauri Van den Berg

Schuif op en maak plaats, want hier komt de keukenprinses met twee linkerhanden en veel vieze vaat!

Vroeger kreeg ik de rillingen bij het horen dat ik moest koken. Boontjes schoonmaken, wortellen raspen of gewoon een simpele macaroni maken was niet aan mijn besteed. Nee, ik  spendeerde mijn tijd liever achter mijn computer totdat de woorden ‘Aan tafel!’ door de gang heen galmde.

In 2012 verhuisde ik naar Tilburg voor mijn studie Communicatie - International Event, Music & Entertainment Studies. Op kamers leerde ik van mijn huisgenoten de fijne kneepjes van het koken, in de kookwinkel waar ik werkte leerde ik waar welk product geschikt voor was en van mijn vriend, die een doorgewinterde student is, leerde ik een aantal simpele maar goed vullende recepten. Na twee prachtige jaren in Tilburg (en wat kilo’s rijker) besloot ik terug te verhuizen naar de Randstad, ik miste het drukke leven.

Tegenwoordig woon ik samen met mijn vriend in het pittoreske Overschie, wat een deelgemeente is van Rotterdam. Hier hoef ik mijn aanrecht niet meer met 4 andere te delen, wat voor mij de uitnodiging was om kookboeken aan te schaffen en wat te experimenteren met eten. Schuif op en maak plaats, want hier komt de keukenprinses met twee linkerhanden en veel vieze vaat!Recepten van Lauri